brummer-and-waarbeek-logo

Over ons

Hej, fijn dat je bij ons rondkijkt!

Op deze site vind je van alles over Tastecelebration Residence. Je kan hier van alles doen wat met lekker (groen) eten te maken heeft. 

Wij zijn Isabel Brummer en Joost ter Waarbeek uit Haarlem. Isabel is al jaren foodblogger en vanuit de blog zijn er allerlei activiteiten ontstaan die onderdak gevonden hebben in de Residence in Andrarum in Zweden. 

De Residence is een gebouw uit de laat 19e eeuw waar ooit de rentmeester leefde van het nabijgelegen kasteel Christinehof.
In de afgelopen jaren is het gebouw flink gerenoveerd en sindsdien hebben alle activiteiten een plek.
Er is een fine dining groen restaurant, ruimtes voor kook- en culinaire fotografiecursussen, fotostudio, wijn- en koffiebar, kookboekenbibliotheek
en een aantal hotelkamers. 

We leven met de seizoenen mee
Dat betekent dat in de zomermaanden juni t/m augustus de nadruk ligt op de gastronomie; het hotel, restaurant en zomerevents.
In het voor- en naseizoen spelen de cursussen, receptontwikkeling, business meetings etc. een hoofdrol. En daarnaast bloggen, schrijven, vertalen en fotograferen we het hele jaar door.

Best druk maar gezellig!

Het belangrijkste is voor ons dat mensen blij worden van een verblijf in de Residence of van de producten die we leveren.
We doen dat met veel passie en vooral ook plezier en hebben gelukkig een groep medewerkers om ons heen die dat ook zo voelen.  

Wat gaat jou hier brengen?
Er is hier zowel individueel of als groep van alles te doen en te beleven!
Je kan hier kiezen uit ons cursusprogramma of je lekker laten verwennen met de creaties van Isabel en onze chef-kok.
Heerlijk lezen in onze bibliotheek of uitkijken over het dal met een glas wijn.
Maar je kan hier ook talloze vrije of uitgezette wandelingen door de natuur maken van 4 km tot zover je wilt.
Vlakbij is er een prachtig eindeloos strand waar je ongestoord naar de golven kunt luisteren. Voor groepen kunnen we een programma op maat maken en voor bedrijven hebben we alle mogelijkheden voor een paar team building dagen. 


Om de hoek
Andrarum is goed bereikbaar vanuit Nederland.
Met de auto ben je er in een dagje maar vliegen is veel sneller. Je vliegt dan naar Kopenhagen in 50 minuten, in 12 minuten over ‘the Bridge’ naar Malmö en daarna nog 50 minuten rijden met je huurauto of met onze transfer.
Blijf je meerdere dagen, dan kun je met een auto naar het strand, rondkijken in Ystad of genieten van het prachtige landschap van Österlen. 

Loppis
Loppis betekent eigenlijk rommelmarkt en bestaat in Zweden in veel hoedanigheden. Je hebt de rommelmarkten zoals we die in Nederland kennen maar ook vaak een privérommelmarkt in een tuin of schuur.
Ook markten waar je voor de opening al kunt bieden en zo nu en dan een megaverzamelaarsmarkt. Er is daarom een soort rommelmarkttourisme.
Wij spelen daar in juli op in met een loppistour. Ons hele hotel zit dan een weekend vol met verzamelaars die een paar dagen langs rommelmarkthoogtepunten trekken. 

We zijn altijd in voor ideeën of het helpen bij het maken van iets speciaals!

 

Tastecelebration Residence
Jägmästarbostaden 101, Andrarum
Meer informatie of boeking doen? Bel 0046-708-153955 of 0031-6-47468366

Het restaurant is open vrijdag- zondag 12-21 tot en met 22 december 2018.
Wij gaan weer open op 5 april 2019.

Route

%d bloggers like this: