/* */
brummer-and-waarbeek-logo

Over ons

Hej, fijn dat je bij ons rondkijkt!

Op deze site vind je van alles over Tastecelebration Residence. Je kan hier van alles doen wat met lekker (groen) eten te maken heeft. 

Wij zijn Isabel Brummer en Joost ter Waarbeek uit Haarlem. Isabel is al jaren foodblogger en vanuit de blog zijn er allerlei activiteiten ontstaan die onderdak gevonden hebben in de Residence in Andrarum in Zweden. 

De Residence is een gebouw uit de laat 19e eeuw waar ooit de rentmeester leefde van het nabijgelegen kasteel Christinehof.
In de afgelopen jaren is het gebouw flink gerenoveerd en sindsdien hebben alle activiteiten een plek.
Er is een (lekker) groen restaurant, ruimtes voor kook- en culinaire fotografiecursussen, fotostudio, wijn- en koffiebar, kookboekenbibliotheek
en een aantal hotelkamers. 

We leven met de seizoenen mee
Dat betekent dat in de zomermaanden juni t/m augustus de nadruk ligt op de gastronomie; het hotel, restaurant en zomerevents.
In het voor- en naseizoen spelen de cursussen, receptontwikkeling, business meetings etc. een hoofdrol. En daarnaast bloggen, schrijven, vertalen en fotograferen we het hele jaar door.

Best druk maar gezellig!

Het belangrijkste voor ons is dat mensen blij worden van een verblijf in de Residence of van het lekkers dat we leveren.
We doen dat met veel passie en vooral ook plezier en hebben gelukkig een groep medewerkers om ons heen die dat ook zo voelen.  

Om de hoek
Andrarum is goed bereikbaar vanuit Nederland.
Met de auto ben je er in een dagje maar vliegen is veel sneller. Je vliegt dan naar Kopenhagen in 50 minuten, in 12 minuten over ‘the Bridge’ naar Malmö en daarna nog 50 minuten rijden met je huurauto of met onze transfer.
Blijf je meerdere dagen, dan kun je met een auto naar het strand, rondkijken in Ystad of genieten van het prachtige landschap van Österlen

Tastecelebration Residence
Jägmästarbostaden 101, Andrarum
Meer informatie of boeking doen? Bel 0046-708-153955 of 0031-6-15279512

Het restaurant is open op vrijdag en zaterdag met de Green Food Experience vanaf 18.30. Op donderdag t/m zondag is het restaurant open voor lunch en Fika vanaf 12 uur tot 18 uur. Op zondag is er vanaf 15 uur live muziek op ons buitenpodium.
Wij gaan weer open vanaf de paasdagen of zoveel later als het coronavirus ons dicht houdt.

Route

%d bloggers like this: