/* */
brummer-and-waarbeek-logo

Eet lekker

Wij van Tastecelebration Residence zijn gek op lekker eten en we hopen dat jij daar ook van houdt!

LEKKER ETEN
In de Residence gaat het over eten, lekker eten. Daarnaast zijn er natuurlijk allerlei leuke of zakelijke dingen te doen. Maar we heten niet voor niets Tastecelebration Residence.

VERRASSENDE SMAAKCOMBINATIES
Dat lekkere eten kun je op meerdere manieren beleven. Op vrijdag- en zaterdagavond is er onze Green Food Experience met een buffet van veel groene gerechten. Je zal verbaasd staan van de verrassende smaakcombinaties.
Overdag kun je er terecht voor de lunch, uitgebreide koffie (fika).
Ook wie niet gewend is om dagelijks groen te eten zal zich door onze keuken verwend voelen. Vanaf begin juni tot eind augustus is er op de zondagmiddagen vanaf 3 uur live muziek op ons buitenpodium.

KOOKCURSUSSEN
Van maandag tot en met donderdag hebben we kookcursussen met diverse groene thema’s en op verschillende niveaus.
Naast wat ons cursusprogramma biedt hebben we ook cursussen op maat voor groepen collega’s, vrienden maar ook voor chefs.
Heerlijk samen een maaltijd maken  en eten of wat dieper ingaan op een thema. Alle wensen zijn welkom!

FOTO’S WAAR JE TREK VAN KRIJGT
Naast de kookcursussen hebben we workshops culinaire fotografie. Ook hierbij is te kiezen voor diverse niveaus van het maken van goede Instagramshots tot het fotograferen voor de menukaart voor chefs en restauranteigenaren.

TEAMBUILDING
De Residence is bij uitstek geschikt om eten, koken en/of fotograferen te combineren in een of meer teambuildingdagen. Vraag ons maar naar de mogelijkheden. We hebben veel ervaring met het organiseren van doeltreffende meetings en helpen graag mee om een programma te maken.

%d bloggers like this: