/* */
brummer-and-waarbeek-logo

Green cooking

Is de groene keuken nieuw voor je en ben je er nieuwsgierig naar? Of heb je al ervaring en zoek je nieuwe inspiratie? Of misschien ben je op zoek naar nieuwe verrassende ingrediënten. Dan heb ik diverse kookcursussen voor je.

 

Tijdens een kookcursus in de Residence koken we met een groep van max. 12 personen.
In een dagdeel introduceer ik je in mijn groene (veggie en/of vegan) keuken met heerlijke recepten. Samen koken we gerechten met een wisselend thema. Misschien ben je geïnteresseerd in typische Scandinavische smaakmakers of het maken van een spannende groene brunch. Of misschien een meergangen herfstdiner of het maken van wereldtapa’s voor de zondagborrel. Het kan allemaal!

Samen genieten we van het plezier in koken en raken we geïnspireerd door alle mogelijkheden in de keuken.
Na het koken dekken we gezellig de tafel en eten we samen de gemaakte lunch of het diner samen op.

De cursussen zijn er zoals gezegd in verschillende thema’s en de cursussen zijn geschikt voor iedereen. Er is altijd iets inspirerend te vinden; of je nu een beginner bent of een echte foodie. Voor groepen kan er na overleg een cursus op maat gemaakt worden.

 

Een paar feiten:

Cursustalen: Zweeds, Nederlands of Engels
Groepsgrootte: max. 12 personen
Cursusniveau: flexibel – aangepast naar wens – v.a. 15 jaar
Duur van een cursus: vanaf 1 dagdeel tot 2 volle dagen bijvoorbeeld in combinatie met een culinaire fotocursus.
Kostenindicatie: 900 SEK p.p. voor 1 dagdeel incl. de gemaakte maaltijd en softdrinks. Wijn kan als extra worden besteld in de Residence.
Planning: Volgens onze agenda of op afspraak.

Belangrijk! We doen graag leuke, gekke, nieuwe en inspirerende dingen. Dus kom gerust met alle vragen of wensen. We zijn van het niet alledaagse!

%d bloggers like this: