brummer-and-waarbeek-logo

Vrijdag laptopdag

Soms is het heerlijk om in rust en stilte je werk te kunnen doen. En soms is het fijn om mensen om je heen te hebben die inspireren, gewoon koffie met je drinken of de discussie met je aangaan.

In de Residence weten we hoe dat werkt.
We kennen de eenzame momenten waarop we tot in de nacht doorwerken, bijvoorbeeld om de deadline van een kookboekvertaling te halen.
Maar ook weten we heel goed hoe prettig het kan zijn om mensen om je heen te hebben. Mensen waar je af en toe mee kunt sparren, gezellig zijn, wat eten etc. Om zo weer energie te krijgen om grote dingen te doen.

 

We weten dat de Residence in een gebied staat waar erg veel free Lancers gevestigd zijn. De gemeente Tomelilla telt er al zo’n 2000. En we denken dat die mensen elkaar veel te vertellen hebben. Of anders wel aan ons.
Daarom is de Residence op dinsdagen geopend voor werkers, inspireerders, kletskoppen, adviseurs, netwerkers en gewoon mensen die het prettig vinden om op een dynamische plek te zitten.
We hebben een plek, eten en drinken en Wifi voor je en de rest doe je zelf. Je kunt gebruik maken van de geopende ruimten in het gebouw of een heerlijk plekje in de tuin zoeken. Opladen en zwart-wit printen is ook mogelijk.

Voor een dagje werken hebben we een speciale dagkaart inclusief 2x baristakoffie, fika, wifi, lunch en uitzicht over de velden. Maar als je maar voor een kortere tijd komt kun je alles ook los kopen. We ontvangen wel graag een mailtje van je als je van plan bent te komen. We houden dan rekening met je.

In principe is de Laptopdag elke vrijdag behoudens bijzondere omstandigheden. Check daarom altijd even deze site bij de What´s cooking.

 

Dus of je nou schrijver, bedenker, makelaar, beleidsmedewerker, directeur, architect, burgemeester, student, journalist of analist bent; voor een inspirerende werkdag kom je naar Andrarum.

 

Wat moet je verder weten:

– de Laptopdag opent om 09.00 uur en sluit om 16.00

– check altijd even op deze site onder What´cooking of de laptopdag doorgaat.

%d bloggers like this: