/* */
brummer-and-waarbeek-logo

Shoot your food

Van een goede foto van lekker eten krijg je ook trek! Het gerecht moet er zo uit zien dat je het ter plekke zou willen opeten. En dat bereik je met een combinatie van de juiste fototechniek en een goede styling van de foto. En het gerecht moet natuurlijk eerst ook goed klaargemaakt worden.

We geven diverse soorten cursussen met basistechnieken en vooral veel styling. Cursisten werken daarbij met door ons vooraf gemaakte gerechten.
Daarnaast maken ze gebruik van onze enorme collectie ‘props’.
Props zijn de bordjes, schoteltjes, messen, vorken, glazen, servetten etc. etc. die je nodig hebt om de sfeer in een foto te maken. We hebben duizenden props in alle mogelijke stijlen van art deco tot Ikea en van Scandinavisch design tot antiek.

We geven de cursussen zowel in Nederland als in Zweden.
In Nederland werken we daarvoor samen met de fotowinkels van Kamera Express en diverse locaties. In Zweden geven we de cursussen in de Residence.

Voor de cursus die 1 dag duurt gaan we uit van het niveau en de behoefte van de deelnemers. Daarom geven we af en toe ook cursussen voor bepaalde doelgroepen zoals restaurantchefs die hun eigen gerechten beter willen leren fotograferen.

Maar we hebben ook een cursus voor Instagram foodies. In onze agenda (onder What’s Cooking) kun je de data vinden van de specifieke cursussen.

Voor groepen hebben we ook combinatiecursussen waarbij je gezellig een paar dagen in de Residence verblijft en de ene dag werkt aan het maken van lekkere gerechten en de andere dag aan het fotograferen van gerechten.
Tussendoor geniet je van de omgeving en daar hebben we veel tips voor.

Voor alles in de Residence geldt dat we in zijn voor nieuwe ideeën en uitdagingen. Dus als je het net wat anders wilt dan ben je extra welkom!

%d bloggers like this: