/* */
brummer-and-waarbeek-logo

Things to do

Wat is er allemaal te doen?

Er is hier zowel individueel of als groep van alles te doen en te beleven!
Je kan hier kiezen uit ons cursusprogramma of je lekker laten verwennen met de creaties van onze keuken.
Heerlijk lezen in onze kookboekenbibliotheek of uitkijken over het dal met een glas wijn.
Maar je kan hier ook talloze vrije of uitgezette wandelingen door de natuur maken van 4 km tot zover je wilt.
Vlakbij is er een prachtig eindeloos strand waar je ongestoord naar de golven kunt luisteren. Voor groepen kunnen we een programma op maat maken en voor bedrijven hebben we alle mogelijkheden voor een paar team building dagen.Blijf je meerdere dagen, dan kun je met een auto naar het strand, rondkijken in Ystad of genieten van het prachtige landschap van Österlen.

Het gebied staat bekend om de talloze gårdsbutiker, winkels aan huis of bedrijf waar je met gemak je maaltijd bij elkaar kan scharrelen van kaas en wordt tot kruiden, olie, kakoenen en noem het maar op. Daarnaast vind je in de dorpjes van Österlen overal ateliers van kunstenaars. Dat samen gecombineerd met de prachtige omgeving met soms gele koolzaadvelden en uitzichten over de zee maakt dat toeren door het gebied erg leuk is. Hier en daar kun je lekker koffie drinken, van een Zweedse Fika genieten of lunchen.

Loppis
Loppis betekent eigenlijk rommelmarkt en bestaat in Zweden in veel verschillende vormen. Je hebt de rommelmarkten zoals we die in Nederland kennen maar ook vaak een privérommelmarkt in een tuin of schuur.
Ook markten waar je voor de opening al kunt bieden en zo nu en dan een megaverzamelaarsmarkt. Er is daarom een soort rommelmarkttourisme.
Wij spelen daar in juli op in met een loppistour. Ons hele hotel zit dan een weekend vol met verzamelaars die een paar dagen langs rommelmarkthoogtepunten trekken.

In de directe omgeving kun je ook heerlijk paardrijden door het bos maar ook met uitstapjes naar het strand. Dat strand is niet vergelijkbaar met de Nederlandse stranden. Het is erg lang en heerlijk rustig.

Er is nog veel meer te doen van het bezoeken van een chocoladefabriek, een bezoek aan de hier wereldberoemde familie Mandelmann op hun self supporting boerderij tot aan zeevissen of een koekjesrestaurant. We helpen je graag om wat leuks uit te zoeken

 

%d bloggers like this: