/* */
brummer-and-waarbeek-logo

What's cooking

Eet- en slaap lekker pakketten

In het voor- en naseizoen hebben we ruimte om ons voortreffelijke eten aan te bieden in combinatie met een overnachting. Je kunt dan gezellig eten, genieten van een goed glas wijn en daarna in een lekker bed wegdromen.
Bel of mail ons voor de geldende aanbieding!

Matrundan
13 – 16 mei 2021

Tijdens het Hemelvaartweekend laten tientallen bedrijven die iets met de eet- of drinkcultuur van Österlen te maken hebben zich van de goede kant zien.
Overal is iets te proeven maar ook te beleven. Je kunt dus een toer maken door het mooie Österlen en van adres naar adres hoppen.
Ook Tastecelebration Residence is onderdeel van het programma. Bij ons kun je o.a. een minicursus culinaire fotografie volgen voor Instagram.
Bij iedere deelnemend bedrijf kun je een gratis krant krijgen met adressen, programma en kaart van Österlen.

Voor meer informatie, klik hier!

 

Culinair wandelweekend

Samen met een andere mooie plek in Österlen; Drakamöllans gårdshotell, hebben we een geweldig culinair wandelweekend ontwikkeld.
Het is een tweedaagse wandeling die op beide dagen eindigt met de na het lopen welverdiende verwennerij.
De tocht begint bij de Residence of Drakamöllan. Je loopt dan een tocht van ongeveer 20 kilometer over de heen of terugweg van de Skåneleden.
Je auto blijft gewoon bij het beginpunt staan, je bagage wordt door ons naar het avondadres gebracht en voor onderweg krijg je een rugzakje met lekkers en drinken mee.
Bij aankomst verken je je hotelkamer en na een heerlijke douch ben je klaar voor een gastronomische verrassing. Daarna slaap je als een roos.

De volgende dag loop je via de andere kant van de Skåneleden terug. Ook nu wordt je bagage vervoerd en krijg je de verwentas mee op je rug.
Bij aankomst begint de verwennerij opnieuw. De volgende ochtend bij vertrek kijk je terug op een van de mooiste wandeltochten van Skåne en heb je veel culinaire inspiratie gekregen om over te vertellen.

Boeken moet telefonisch of via mail.
Dit arrangement is mogelijk op alle dagen van de week op basis van beschikbaarheid.

De kosten op basis van 2 pers. kamer zijn: 4.035 SEK p.p.
2 x overnachting
2 x ontbijt
2 x verwenrugzak
2 x bagagevervoer
2 x gastronomisch diner

%d bloggers like this: